idag har jag köpt mig ett träningskort. woopwoop! första passet blev äkta tantgympa. gött! tänkte att jag inte skulle börja så där överambitiöst (som jag har en tendens att göra..). och ja, jag hade i alla fall kondition så det räckte. det är ju tur. det hade faktiskt varit hemskt om flertalet sextioplussare hade bättre kondition än mig. 
 
det var nog tur att jag fixa det idag, för jag höll på att gå under här. har inte tränat "på riktigt" på hur länge som helst och den senaste veckan har jag ätit allt för mycket choklad. sååå, skärpning jaao. idag har jag inte ätit någon choklad. att det är ovanligt säger ganska mycket..
 
bara ett enda träningspass lättar upp så mycket. igår var allt lite mörkare än det är nu. låter jäkla underligt, men det är otroligt sant. i alla fall för mig. jag mår sämre psykiskt om jag inte tränar. så är det bara. om ni ville veta liksom.
 
och just'ja, på lördag flyttar fyra kollektivare ut. två av de är festare, så det är najs! hoppas bara det inte kommer in nya sådanana. naaaj. nu ska jag nanna. 
 
pusss!
friskis och svettis, tantgympa, äta choklad,