imorse när jag vaknade kände jag mig helt utsövd. underbar känsla som jag inte har särskilt ofta, känns det som. den här gången kan det ha något att göra med att jag precis spenderat fem nätter och dagar inte i oslo, inte på jobb. det var skönt, det. fast nu har jag sju dagar av arbete framför mig och en dag avklarad. åtta dagar alltså. BAM!
 
i fredags stressade jag hem från jobb och sen till bussen. trots att jag var tvungen att rensa avloppet innan jag skulle duscha hann jag ändå. inte dåligt, inte! å så i lördags var vi ute på tur (mähäh). skidor, pulka, snöbollskastning, varm choklad och grillad korv - man blir aldrig för gammal!
 
efter det for vi hemhem. det var underligt. simrishamn var bara så grått och deprimerande. och ändå har jag valt att spendera sommaren där. märkte att jag saknade oslo lite. att det alltid är människor var man än ser. att det händer saker. att inte veta vem alla är, att inte ens veta vem en tiondel är. det tycker jag visst om. jaja. jag träffade ida också. sketalänge sen. ändå sen jag flyttade hit. nästan sex månader. SEX MÅNADER. fy sören. det är lång tid. mhmm. jaja. ungefär så här såg det ut lite av tiden:
 
 
så där lagomt synkade.
 
 
mähähä. jag och jenny har samma (dåliga) humor.
 
 
instabil start...
 
 
...och instabil fortsättning. tihihih. nä'rå, hon var inte så ostadig egentligen.
 
hmm.
 
 
strike a pose!
 
ahaha. dör lite. på ett bra sätt.
 
 
det här med att ta seriösa bilder..det är väl inte min grej helt enkelt. inte jens heller.
 
 
 
naaawe. jenpen, B.C. och jannis.
 
 

 
HAHAH. det är väl egentligen allt som behöver sägas.
 
 
joanna och bea gjorde en snögubbe. som senare hamnade på grillen och halshuggen. så här glad var jenny efter det:
 
 
krejsi!
 
 
jag vet inte riktigt..
 
 
söta folks.
 
ha det bra!
puss
grillad korv, pulka, rensa avloppet, simrishamn, skidor, snöbollskastning, utsövd, varm choklad,