har jag jobb eller ej? det är frågan. läs aaaaallt det här så får ni veta.
 
intervjun var vid tjugo i elva och intervjuplatsen låg lite utanför oslo. för att komma dit behövde jag först ta tunnelbana och sen byta till buss. så för att inte komma för sent så var jag ute i god tid. väldigt god tid. det slutade med att jag var där fyrtio minuter för tidigt. mmhm. 
 
jag var inte så nervös innan. men när jag satt där och väntade med de andra som också skulle intervjuas, DÅ blev jag riktigt nervös. sen visade det sig att det var en annan som skulle ha samma tid som jag och i mitt huvud såg det ut så här "tänk så är det fel. tänk så ska jag inte vara här. jag kanske är på fel ställe." i och med att jag var fyrtio minuter tidig så hade jag bara satt mig rakt ner i en soffa i väntan på att tiden skulle gå och tydligen så var det samma ställe som man väntade på sin intervju på. haha. meeen, allt var rätt. de hade bara skrivit samma tid till två personer.
 
den här intervjun kändes mycket "riktigare" än den andra jag var på. hon frågade varför jag ville jobba med barn, vad jag skulle tillföra till dagisena (vad heter det?), vad jag tror att jobbet innebär och sånt därade. hon var riktigt trevlig, hon med. efter ungefär tio minuters intervjuande så sa hon att "jeg setter deg med glede i en barnehage" eller något liknande. så AAAAH! JAG HAR JOBB! eller ja, det är ju inringnings-principen. men hon frågade hur mycket jag ville jobba, fulltid sa jag ju då, och så sa hon att "da skall vi se til att du får så mye jobb som mulig". det låter lovande iallafall!
 
nästa fredag så ska jag på en vikariekurs där jag får veta hur jobbet kommer gå till, vad som förväntas av mig och vad jag kan förvänta mig. det är lite spännande minsann. fast det betyder att jag måste vänta minst en vecka till på att få jobba, men nu vet jag iallafall att jag har jobb. (tror jag?). det är gött!
 
på vägen hem i tunnelbanan satt jag och log hela tiden. så glad! förr trodde jag aldrig att jag skulle jobba på dagis, men jag har ändrat inställning till det på senare tid. så det ska bli väldigt intressant, kul, jobbigt, spännande, utmattande, givande - ja, lite av allt på samma gång!
 
himla rörigt blev det härade. men det är många tankar i mitt huvud som alla försöker trycka sig ut på en och samma gång. slutresultat: ett långt, förvirrat inlägg. 
 
puss!
 
 
 
barnehage, dagis, inringningsvikarie, jobbintervju,