går ju inte så himla bra med uppdaterandet..jaja. iallafall så besökte vi även en varm källa i Tanzania. vägen dit var hemsk, och då pratar vi tanzaniansk standard. en gång var vi till och med tvungna att gå ut allihopa så att bilen skulle kunna köra över ett "gupp" (inte gupp á la Sverige) dessutom var bilen överfylld och jääääättetrång. en timmes färd på skumpväg bland allt damm, gött! (särskilt för de som råkat på en bakfylla) 
 
var sjukt fint där och vattnet var helt klart. och så fick man sån där fotrengöring av fiskarna också, fast det var lite räligt och då skrek man kanske till lite..ehe, för det var nämligen på fiskarnas villkor det där. och så var där ett sånt rep som man hänger sig i och slänger sig i vattnet med och ja, det gick ju inte så jäkla bra för mig:
 
ENGLISH hmm. I was supposed to tell you about everything and lately I haven't written a single word. anywhooo, this is the hot spring we visited outside Arusha..and that's all I'm going to write about that because I'm not in an English mood (yeah, that's a thing!). well, actually I'm also going to tell you that I loved it and the water was nice and clear and the fishes were scary. but that's it..
 
 
 
 
 
 
 
 
Munashe, me, Sarah, Charlotte and Megan
 
 
 
puss! xx
africa, afrika, arusha, hot spring, tanzania, vackert, varm källa,

1 kommentarer

Jenny

19 Jan 2014 21:09

Fin bild på dig!!!!!

Svar: Tack gullunge!
Sofie Andersson

Kommentera

Publiceras ej