för någon dag sedan mötte jag en hel hög med underliga människor på jobbet. först var det damen som skulle ha två börek (turkiskt mat med olika fyllningar)
 
 
 
och så skulle hon ha tobak. den rätta sorten hade vi, ja då, men det skulle inte stå "rökning dödar" utan "rökning kan medföra...." på den. just den texten hade vi inte och då blev det jävlar i det knepigt för henne. tobaken skippade hon. sen så skulle hon betala så att det sammanlagt blev fyrahundra och när jag då sa att vi inte ger ut mynt blev det ännu mera huvudbry för henne. hehe. hon löste det så att hon köpte en till börek och gav mig lite cash så gick fyrahundra bra. haha. hon gick alltså därifrån med tre böreks och ingen tobak. hmm. 
 
efter det så kom det en dude som köpte internetkoder (såna som man kan spela med) för fyrtiosjujävlatusen. FYRTIOSJUTUSEN. sinnessjukt. så var jag lite osäker på det, men han bara "nejnej, det går bra. förra gången jag var här och köpte köpte jag hör hundratusen." shitpommesfrites. var får han ens de pengarna från? och varför lägger man dem på tipping. och ja, det tog ju sin lilla tid att få ut alla de utskrifterna, fyrtiosju stycken liksom, och då kom det en annan tippingstammis och blev helt galen. tippingduden-som-blev-arg-på-den-andra-tippingduden-duden, heter han i mitt huvud nu. så där lite enkelt. jaja. han blev i alla fall väldigt upprörd och sa flera gånger att "det där är inte normalt. va fan är det för fel på vissa männiiskor?". "nej, normalt är det väl inte. men glöm inte att du också spelar för mycket, äckliga gubbe!" ville jag säga. men det går ju inte. nej. 
 
sen var det någon annan som jag inte kommer ihåg vad den gjorde. men något var det! det var ju intressant, jao. nu sitter jag på bussen hem till sverigeland. jag är nästan den enda på bussen som har ett eget säte. woohoo! fast i och för sig så satt jag inklämd mellan en kvinna och ett fönster mellan oslo och göteborg - hon flyttade sig inte ens när det blev ett helt ledigt säte och det var typ en timme kvar - så det jämnar väl ut sig. ska iallafall bli skönt att vara ledig. igår jobbade jag från halv nio till halv sju. mhmm. det är lång tid.
 
min resväska är verkligen heelt fullproppad. har packat ner en massa som jag inte behöver mer i oslo. känns underligt. jaja. är himla glad att det är en sån fancy-pancy en som rullar på alla möjliga sätt och som i sig inte väger någonting. näe, nu ska jag gå tillbaka till mitt bussåkande. 
 
ha det bra!