det funkar inte sa bra det har med bloggandet. haha. kanns sa konstigt att skriva om allting har. jag har fortfarande inte vant mig. det kommer jag kanske inte gora heller. att se packasnor och getter mitt i staden, kvinnor som bar banantrad pa huvudet, familjer som bor i lerhyddor, andra familjer som bor i stora villor, masaaikvinnor med arr over hela kroppen, dala dalas packade tills manniskor nastan trycks ut igen. det ar fortfarande surreellt.
 
igar besokte vi ett projekt/foretag som har tio anstallda HIV-positiva ankor. kvinnor som inte kan fa nagot jobb pa grund av fordomarna kring HIV. SEW (Supporting + Empowering Women) heter det och de syr olika sorters vaskor och dylikt av risforpackningar och andra grejer de kan hitta. kopte tva vaskor och ar supernojd! kolla in deras hemsida vettja: http://sewtanzania.com/ de saljer sina produkter internationellt ocksa. 
 
har varit sjuk till och fran de senaste dagarna, men nu ar jag nog frisk. tror jag. hoppas jag. jaja. nu ska jag draaa. ha det bast! 
 
puss!